• BIST 9145.49
  • Altın 3699.076
  • Dolar 38.0098
  • Euro 41.7188
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 14 °C

Baldıza taciz kamerada!

Baldıza taciz kamerada!
Baldıza 'cinsel istismar' davasında gizli kamera görüntüsü delil oldu

BURSA'da fabrikada işçi Berk D.'nin (35), baldızı B.E.'ye (16) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılandığı davada, mahkemeye delil olarak sunulan gizli kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde sanık Berk D.'nin, kanepede uyuyan baldızının üzerindeki yorganı kaldırıp üzerini açtığı görüldü.

Bursa haberleri...

Babasından boşanan annesi Ayşe Ü. ile birlikte yaşayan B.E., ablasında kaldığı bazı geceler, eniştesinin yanına gelerek kalçasına dokunduğunu ileri sürdü. Anne ve kızının şikayeti üzerine tutuklanan Berk D. hakkında, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açıldı. Bursa 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 8 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Berk D., kendisine komplo kurulduğunu ileri sürerek suçlamayı kabul etmedi.

ENISTESININ YORGANI ATMASIYLA UZERI ACILAN BALDIZ B.E., BIR ARA UYANIP YERINDE DONEREK YORGANI TEKRAR UZERINE ORTTU. FOTO-BURSA-DHA

Bursa haberleri...

B.E. ise "Bir defasında eniştem çalışırken ablam ile onun yatağında yattım. Sabah ablam işe gitmiş, farkında değilim. Eniştem ise yatağa girmiş. Ablam ile yattım eniştem ile uyandım" diyerek eniştesini suçladı.

GİZLİ KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Annesi ve ablasının, B.E.'nin anlattıklarının ardından eve yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüler de mahkemeye delil olarak sunuldu. Görüntüde, gece eve gelen enişte Berk D.'nin, baldızının uyuduğu salonda önce üzerini değiştirdiği, sonra kanepede uyuyan baldızının üzerindeki yorganı kenarından tutup attığı görüldü. Berk D., kameranın açısından çıkarken üzeri açılan B.E.'nin uyumaya devam ettiği, bir ara yerinde dönerek yorgan ile üzerini tekar örttüğü görüldü.

BİLİRKİŞİ İNCELEYECEK...

Mahkeme heyeti, en son görülen duruşmada, mahkemeye sunulan, sanığın baldızının üzerindeki yorganı kaldırırken çekilen kamera görüntüsünün bilirkişi tarafından incelenmesine karar verdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Hava sıcaklıkları düşüyor07 Nisan 2025 Pazartesi 09:02
  • Marmara'da kabus geri döndü07 Nisan 2025 Pazartesi 08:59
  • 36 saat sonra evine döndü07 Nisan 2025 Pazartesi 08:55
  • Detaylı teknik inceleme başlatıldı07 Nisan 2025 Pazartesi 08:49
  • BUDO'da yangın paniği! 5 yolcu hastanelik oldu06 Nisan 2025 Pazar 21:32
  • Bursa'da meydan muharebesi05 Nisan 2025 Cumartesi 14:37
  • Bursa'da gençleri zehirleyen uyuşturucu taciri tutuklandı05 Nisan 2025 Cumartesi 14:35
  • Yok artık! Bursa'da camı tıklattı diye çocuğu dövdü05 Nisan 2025 Cumartesi 14:31
  • Bursa'da 67 yaşındaki kadın 22 ayda 53 kilo verdi05 Nisan 2025 Cumartesi 14:24
  • Bursa'da iş makinesiyle tehlikeli yolculuk!05 Nisan 2025 Cumartesi 14:20
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43