• BIST 9443.75
  • Altın 3672.632
  • Dolar 38.0089
  • Euro 41.5439
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 7 °C

Bakan Eroğlu, mazbatasını aldı

Bakan Eroğlu, mazbatasını aldı
Bakan Eroğlu mazbatasını aldı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İl Seçim Kurulunda düzenlenen bir törenle 26'ncı Dönem Milletvekilliği mazbatasını aldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen bir törenle 26. dönem milletvekilliği mazbatasını aldı.

1 Kasım 2015’de yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde memleketi Afyonkarahisar'dan AK Parti birinci sıradan aday gösterilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, mazbatasını almak için geldiği Afyonkarahisar Adliyesi İl Seçim Kurulu'nda kalabalık partili grup tarafından karşılandı. Bakan Eroğlu, mazbatasını almadan önce Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Bakan Eroğlu, Ak Partili diğer milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal'la İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hülya Eray'dan mazbatasını aldı.

Seçimlerin Afyonkarahisar'da adil ve huzurlu bir ortamda geçtiğini aktaran Bakan Eroğlu, seçim güvenliğinin başarıyla sağlanmasında emniyet ve yargı mensuplarının büyük payı olduğunu söyledi. Hem seçimlerin sorunsuz gerçekleştirilmesini sağlayan hem de oy veren vermeyen herkese teşekkür eden Eroğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na gitti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43