• BIST 9380.95
  • Altın 3950.455
  • Dolar 38.0238
  • Euro 43.1675
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 0 °C

Araç sahipleri dikkat!

Araç sahipleri dikkat!
BP: Akaryakıtta 20-25 kuruş artış bekliyoruz...

Dün motorine 7 kuruş benzin fiyatına ise 2 kuruşluk indirim haberlerinin ardından akaryakıta tekrar zammı geliyor? BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen akaryakıtta 20-25 kuruşluk bir artış beklediklerini söyledi.

BP Türkiye Ülke Başkanı Mick Stump, düzenlenen basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu: “İstanbul üçüncü havalimanı akaryakıt altyapı faaliyetlerinden hisse almak istiyoruz, doğru fiyattan almak istiyoruz *Türkiye’de Biojet üretme fırsatı var mı, araştırmak istiyoruz *Tanap’tan ilk gaz sevkiyatı Haziran’da, daha önce takvimde belirlenen zamanda başlayacak.

BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen: *Akaryakıt alanında her yıl 110 milyon dolar yatırım yapıyoruz, gelecek yıllarda bu miktarda yatırımları sürdüreceğiz .Akaryakıt fiyatlarında yakında 20-25 kuruş artış bekliyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43