• BIST 9379.83
  • Altın 3707.979
  • Dolar 37.8409
  • Euro 41.3004
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 9 °C

Apple cihazlar arasında kablosuz aktarım!

Apple cihazlar arasında kablosuz aktarım!
Apple’ın aldığı yeni patent teknoloji severleri heyecanlandırdı.

 Apple cihazlar arasında kablosuz şarj aktarımı gerçekleştirilebilir.

ABD’li şirketin aldığı yepyeni bir patent ortaya çıktı. Bu proje, pek çok cihazın birbiri arasında şarj transferi yapmasını öngörüyor. Ve bu transfer alışageldiğimiz şekilde kabloyla değil kablosuz olarak sağlanacak.

Peki ana amaç ne?

Görünüşe göre ilk aşamada Macbook üzerine yerleştirilecek olan kablosuz şarj üniteleri sayesinde, telefonunuzu ve akıllı saatinizi dizüstünün üzerine yerleştirip şarj olmasını bekleyeceksiniz. Elbette bu kullanım aşamasında bazı sorunlara neden olabilir fakat harici klavye ve fare kullananlar için pratik bir yöntem olabilir.

Ayrıca şirketin güncel kablosuz şarj cihazı AirPower hakkında da yeni birtakım bilgiler var. Görünüşe göre bu alet, ilerleyen dönemde kendi içerisinde bir bataryaya sahip olacak ve böylece prize takılı olmadan da cihazlarımızı şarj edebilecek.

Tüm bunların kısa vadede gelmesini beklemek doğru değil. Pek çok test ve geliştirmenin ardından karşımıza çıkacaktır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43