Altınokta Körler Derneği Genel Merkezi Kadın Meclisi'nin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Nilüfer'de gerçekleşti. Toplantı sonrası seminer ve atölye çalışmaları da düzenlendi.
Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi'nde gerçekleşen Altınokta Körler Derneği Genel Merkezi Kadın Meclisi'nin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na, Türkiye'nin birçok ilinden toplam 50 görme engelli kadın ve refakatçi katıldı. Geçmiş dönem faaliyet raporlarının görüşüldüğü toplantıda, kadınların eğitim ihtiyaçları, şubeler, genel merkez ve federasyon örgütlenmesinde kadınların durumu da ele alındı. Toplantıda ayrıca, alınacak olan kararlar oylamaya sunulurken, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yapılacak olan basın açıklaması metninde ortaklaşma yönünde karar alındı.
Nilüfer Belediyesi'nin düzenlenen organizasyona büyük destek verdiğini belirten Altınokta Körler Derneği Genel Merkezi Kadın Meclisi Başkanı Şule Sepin, "Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey çok duyarlı biri. Verdiği büyük desteklerden dolayı kendisine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.
Bu arada genel kurul sonrası katılımcılara birçok konuda seminerler düzenlendi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.